perjantai 11. maaliskuuta 2016

Still alive!

Kyllä! Olen elossa! Yli vuosihan tässä vierähti viime kirjoituksesta, mutta mitäs tuota vanhoja muistelemaan. Vuoden aikana on tapahtunut hirveästi. Valmistuin jouluna työttömäksi ja nyt yritän etsiä töitä. Yritän kuitenkin ajatella positiivisesti sillä nythän minulla riittää aikaa pelaamiseen vaikka kuinka tai.. niin ainakin kuvittelen.

Päivät kuluvat lähinnä vapaiden työpaikkojen etsimisessä, hakemusten täyttämisessä sekä asuntojen etsimisessä. Muutto olisi edessä viimeistään kesällä. Pitää vain löytää se oikea asunto ensin. Näiden lisäksi kulutan aikaa paljon FFXIV:n ja Netflixin parissa. Ostin tosin eilen Steamin alennuksesta Valkyria Chroniclesin eli tulossa on muutakin kuin Final Fantasy hehkutusta.

Tein itselleni itse asiassa listan peleistä, joita pitää tässä alkaa pelaamaan läpi ja mahdollisesti kirjoittaa ainakin osasta myös postausta. Tässä muutama peli kyseiseltä listalta:

  • Max Payne
  • Valkyrie Chronicles
  • Child of Light
  • Bioshock
Nyt vain sitten peukut pystyyn, että pääsen pelaamaan edes yhden näistä. Saman katon alla asuva tonttu osti itselleen jouluna Fallout 4:sen minkä ansiosta oma peliaika on puolittunut kun herran pitää päästä pelaamaan. Muuton lisäksi pitää siis lisätä kevään tehtävälistaan toisen tietokoneen osto..

1 kommentti: