sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Steam ja kesäalet

Heti ensimmäisenä haluan pahoitella tätä parin viikon paussia postailusta. Aika jotenkin tahtoo karata käsistä kun käy töissä ja käyttää muun ajan pelaamiseen. Ei kuitenkaan huolta, sillä nyt palaan kirjoittelun pariin entistä pelirikkaampana Steam:n kesäalennusten ansiosta.

Tänä vuonna olin valmistautunut henkisesti kesäalennuksiin mm. hokemalla itselleni ettei kaikkea ole pakko ostaa vaikka alennusprosentti olisi kuinka suuri. Harmi vain, että vaikka se henkinen puoli tuntuu olevan hallussa, niin itsekuri ja tahto onkin sitten asia erikseen. Tein oman henkilökohtaisen ennätykseni pelien ostamisesta ja pelikirjastoni laajeni jälleen huomattavasti. Vaikka kaikki ostokseni olivat alennuksessa vähintään -60%, niin loppusumma oli silti budjetilleni tarpeeksi tähtitieteellinen, jotta elän pari seuraavaa viikkoa pelkillä nuudeleilla.

Pelikirjastooni tuli ostettua mm. Brothers - A Tale of Two Sons, Killing Floor, Battleblock Theater, Castle Crashers, Bioshock Triple Pack sekä Giana Sisters ja sen jatko-osa. Ehdottomasti paras ostos oli mielestäni tuo Bioshock Triple Pack, sillä olen odottanut sen ostamista kuin kuuta nousevaa. Sen sijaan Giana Sisters oli ostos, mitä en oikeastaan sen kummemmin ajatellut. Se ilmaantui alennuslistaan, poikakaveri sanoi sen olevan hyvä ja ennen kuin oikeastaan järjellä ajattelin, niin olinkin jo ostanut sen.

Huomenna lähtee käyntiin viimeiset kesäalennukset, joten kannattaa ihmeessä kanssapelaajien käydä tsekkaamassa viimeiset tarjoukset. Itselläni sattuu sopivasti olemaan vielä palkkapäivä eli lompakkoparka ei pääse vielä hetkeen huokaamaan helpotuksesta. Nyt kuitenkin palaan takaisin pelaamisen pariin Steam Summer Sale 2014 -videon kautta.

2 kommenttia:

  1. no sähän oot shoppaillut, peli-iloa siis! :D vaan sitte on matti kukkarossa ku sims 4 tulee... ainaki meikällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jätän Sims 4:n ostamisen suosiolla myöhemmäksi kun on tulossa paljon muita pelejä mitä pitää saada :D

      Poista