perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesäfiiliksiä ja uhrilahjoja

Niin se vain on, että aurinkoinen sää ajaa tämänkin pelaajan ulkoilmaan ja rannalle. Tänään olisi ohjelmassa rantalenttistä, jäätelöä sekä huolien, murheitten ja koulujuttujen nakkaamista pääkopasta ulos. Toisaalta, nyt kun on vapaata, niin tekisi mieli kovasti aloittaa pelaamaan pleikkarilla pelejä, joita en ole vielä saanut pelattua loppuun asti, mutta ehkä jätän tällaiset ajatukset odottamaan niitä pilvisempiä päiviä.

Aloitin poikakaverini kanssa haasteenkin sopivasti kesän kunniaksi. Tarkoituksena olisi tehdä sadan päivän ajan punnerruksia niin paljon kuin itse jaksaa päivässä tehdä. Omalla kohdalla haaste meinasi kaatua jo eilen kun säikäytin vahingossa kaverin kissan, joka sitten tietenkin onnistui nirhaisemaan ranteeseeni astetta syvemmän kolon.. Haavasta tuli kaiken lisäksi verta kiitettävästi, mikä taas aiheutti kyseisessä tilanteessa panikointia kavereiden keskuudessa. 

Onni kuitenkin onnettomuudessa, sillä en onnistunut sotkemaan mitään vereen ja kaverilta löytyi tarvittavat desinfiointiaineet sekä laastarit. Haava saatiin siis saman tien hoidettua ja peitettyä. Myöhemmin tilanne tietenkin vain huvitti ja teorisoitiin, että kyseessähän oli vain uhrilahja Suomen jääkiekon maailmanmestaruuden edestä. Suomihan sattui sopivasti tunti tapahtuman jälkeen voittamaan Kanadan. Naureskeltiin vielä ajatukselle, että lauantaina kun on seuraava jääkiekkopeli, niin menen tarjoamaan kissalle toista rannetta, jotta Suomi voittaisi senkin. 


Minun kesään kuuluu siis yleensäkin paljon tapaturmia. Tämä tosin oli taas pitkästä aikaa hieman verisempi tapaturma, mutta jospa taas loppukesä kuluisi ihan pelkästään rantalenttiksestä saaduilla mustelmilla. Poikakaveri ei nimittäin oikein arvosta tätä minun tapaturma-alttiutta ja tämänkin haaverin sattuessa kävi ilmi, että poikakaveri ei kestä yhtään verta tai ällöttävämpiä haavoja ilman heikotusta ja pyörrytystä. *reps*

Tällaista kuitenkin minun alkukesääni ja toivottavasti teillä muilla kesä on alkanut verettömästi ja oikein aurinkoisesti. Ensi viikolla palaan jälleen luultavasti peliaiheisiin kirjoituksiin, mutta nyt on aika lähteä rannalle joten hyvät päivänjatkot kaikille!

6 kommenttia:

  1. Voi ei sua!!!! :D ja mä kun luulin olevani tapaturma-altis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tämä kesäaika mikä nostaa normaalin tapaturma-alttiuden tason täysin uusiin ulottuvuuksiin joka vuosi :)

      Poista
  2. Jihuu, kiva blogi! Hyvin nää kirjotat! :)

    VastaaPoista
  3. En siis ihmettele kun seuraavan kerran näemme ja muistutat kovasti Arskaa... n_n

    Ps: Piti poistaa edellinen kommentti jättimäisen kirjoitusvirheen takia... ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon mukaan oon kuitenki vielä tunnistettavissa ettei ihmiset moikkaile ketään arskaa kun tulevat kadulla vastaan :D

      Poista